Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja lehet az mp3 lejátszóm...

Mi baja lehet az mp3 lejátszómnak?

Figyelt kérdés
Tegnap még semmi gondja nem volt, de ahogy előbb rácsatlakoztattam a gépre, azt jelezte ki hogy üres a lejátszó. Minden mp3 eltűnt róla ami a Music mappában volt. Viszont ugyanúgy kiírja hogy a 2 gigából 1,8 foglalt terület. Szóval rajta vannak, de mégse. Nincs kuka mappa, és nincsen rejtett fájl... ötletek?
2010. márc. 14. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen MP3-as mármint márka???

és egy kép ha tudsz mert az sokat segít (nem feltétlen a tiedröl)....

és ha tudok akkor segítek

2010. márc. 14. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Philips GoGear SA2820

[link]

előre is köszi :)

2010. márc. 14. 21:58
 3/5 anonim válasza:

Fat 32 legyen veled...

Összeomlott a filerendszer - ha írás közben húzod le akkor köteles elpusztulni - jobb esetben csak ennyi, formázd meg.

2010. márc. 14. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

előttem szólóval egyet értek....

formázás aztán ha még mindig nem jó akkor firmware frissítés....

am 1. voltam

2010. márc. 14. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem :(

Reménykedtem benne, hogy mivel teljesen telinek jelzi a lejátszót, valahogy visszaszerezhetőek a zenéim.

De akkor formázok majd egyet, köszi a választ.

2010. márc. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!