Miért nem ad képet az xbox?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete vettem egy hdmi-vga átalakító kábelt, hogy összeköthessem a boxot a monitorral, és működött. Ez után hogy a hangot megoldhassam vettem komponens kábelt, és mióta a kettőt együtt bedugtam hangom van de képet nem ad a monitor. minden jól bevan dugva és a komponens kábelen is váltogattam már a pöcköt.2015. szept. 26. 00:33
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy életem legnagyobb hülyeségét írom le, de hátha nem :D
Szóval: Nekem hdmi-n megy a kép, a hang meg a hifire, rca-n (sima boxos alap av kábel). Előfordult, hogy nem volt képem, de megoldottam (több próbálkozás után), úgy, hogy a tv-t kapcsolom be először, majd utána a boxot. A tv persze nyomja, hogy: "no signal", de aztán bekapcsolom a boxot és van kép, a hang meg a hifin. Persze a tv-t lenémítottam, különben onnan is szól :D
Próbáld ki, hátha segít.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia, vegul az xbox resetelése segített..:D azert koszi a tippet:D
2015. okt. 2. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!