Ti mit ajánlotok 70 ezer környékén? (Laptop, tablet)
Figyelt kérdés
Telefonom az van (note 3) ipad minim pedig most adtam el. Ebből a pénzből mit vennétek? Leginkább laptop, vagy akár tab is érdekelne...2015. szept. 19. 23:14
11/24 anonim válasza:
Milyen gépek, nem ez a lényeg, hanem a minőségük, a legolcsóbb kategóriában csak csalódást keltő gépek vanak
12/24 A kérdező kommentje:
Hp, acer talán toshiba.azt hittem ezek jó márkák..
2015. szept. 24. 00:49
13/24 anonim válasza:
Egyik nagy márka olcsó kategóriás termékei se jók. Én egyszer vettem egy 70.000 Ft-os laptopot mikor nagyon kellett, de nem volt több pénzem rá, hát 4-5 hónapig működött rendesen. Egy csomót rá kellett költeni, hogy működjön.
14/24 anonim válasza:
*utána egy csomót rá kellett költeni
Olyan szinten belassult, hogy legszívesebben földhöz vágtam volna. Szinte mindent ki kellett cserélni benne.
15/24 anonim válasza:
100 ezer ft körüliek már használhatóak.
17/24 A kérdező kommentje:
Ha szerintetek ilyen szarok, akkor hagyjuk. Akkor milyen tabletet ajánlotok? Most elég jól el tudom adni az ipad minim. Szerintetek megérné gyűjteni ipad air-re? Vagy pont kihasználhatatlanság miatt adom el.. lehet ez is unalmas lenne. Vagy samsung galaxy tab 4? Vagy hasonló árkategóriás tab-okat ajánlanátok?
2015. szept. 26. 11:32
18/24 anonim válasza:
Nekem Lenovo A10-em van, lassan egy éves lesz, de még most is tökéletesen fut, semmi probléma nem volt soha vele. Egyik ismerősömnek is ilyen van, együtt vettük, az övével is minden rendben.
19/24 anonim válasza:
Nekem Lenovo Ideapad G505-öm van, novemberben lesz 2 éves, soha, semmi baja nem volt még. 94 ezerért az Auchanban vettem, operációs rendszer nélkül, plusz garanciát is vettem, még egy évet. 4 GB memória, telepítettem rá Windows7 64 biteset.
20/24 A kérdező kommentje:
Eddig új laptopot szerettem volna venni ennyiért. És használtat megéri venni? Normális használt laptopot ennyiért?
2015. szept. 26. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!