Xbox One pc-n, windows 10-el?

Figyelt kérdés

Van egy gépem windows 10-el, és gondolkoztam rajta, hogy veszek egy xbox one-t, mert hallottam, hogy most már pc-vel is lehet használni. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne.

1.: Ha pc-vel használom az xbox one-t, akkor csak egy xbox one kontrollert kell vennem, azt rádugni a gépre, és gépről tolni a játékot, vagy meg kell venni az egész xbox one gépet? A következő kérdés csak akkor lényeges, ha meg kell venni az egész gépet.

2.: Ha az xbox one-t pc-vel használom, akkor a gépnek "csak a képernyőjére van szükség", úgy értem hogy nem a gépemet fogja terhelni a játék, hanem az xboxot, és a gépem csak a képet mutatja?

Bocs ha ez a két kérdés nektek hülyén hangzik, vagy nagyon egyértelműnek, de nekem nem az :O

2015. szept. 17. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon félre érted.

[link]

2015. szept. 17. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocs, ha egy kicsit (nagyon) hülye vagyok, de:

ha jól értem, megveszem az egész xbox one pakkot ( [link] és ezt tudom majd használni ugyanúgy, mintha TV-vel használnám, csak a gépem monitorja a "tv"? vagy valaki légyszives magyarázza el érthetően :((

2015. szept. 17. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

1.válasz

Ha csak kontrollert veszel és hozzádugod akkor menni fog.

Ez megy one nélkül is asszem.

2.válasz

Win 10 es gépen lehet haaználni hogy a boxot terheli.

2015. szept. 17. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. szept. 18. 17:35
 5/6 anonim válasza:
Meg se kell venned a xbox one-t. Rákeresel, meg veszed online a játékot és kész. (én így a jetpack joradra kerestem rá és az még ingyenes is) -100000 Ft
2015. nov. 5. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát hallod utolsó válaszoló, ez aztán a válasz! A játék amit írtál egy full ingyenes, telefonos játék. Még szép hogy nem kell hozzá xbox. De azt azért én megnézném hogy letöltöd a halo 5-öt és xbox nélkül játszol vele... öcsém te nagyon hülye vagy. Mellesleg már nem aktuális a kérdés
2015. nov. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!