Xbox One pc-n, windows 10-el?
Van egy gépem windows 10-el, és gondolkoztam rajta, hogy veszek egy xbox one-t, mert hallottam, hogy most már pc-vel is lehet használni. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne.
1.: Ha pc-vel használom az xbox one-t, akkor csak egy xbox one kontrollert kell vennem, azt rádugni a gépre, és gépről tolni a játékot, vagy meg kell venni az egész xbox one gépet? A következő kérdés csak akkor lényeges, ha meg kell venni az egész gépet.
2.: Ha az xbox one-t pc-vel használom, akkor a gépnek "csak a képernyőjére van szükség", úgy értem hogy nem a gépemet fogja terhelni a játék, hanem az xboxot, és a gépem csak a képet mutatja?
Bocs ha ez a két kérdés nektek hülyén hangzik, vagy nagyon egyértelműnek, de nekem nem az :O
Bocs, ha egy kicsit (nagyon) hülye vagyok, de:
ha jól értem, megveszem az egész xbox one pakkot ( [link] és ezt tudom majd használni ugyanúgy, mintha TV-vel használnám, csak a gépem monitorja a "tv"? vagy valaki légyszives magyarázza el érthetően :((
1.válasz
Ha csak kontrollert veszel és hozzádugod akkor menni fog.
Ez megy one nélkül is asszem.
2.válasz
Win 10 es gépen lehet haaználni hogy a boxot terheli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!