Bluetooth hangszorót, hogyan tudok összekapcsolni pc-vel hogy azon hallgassam a zenét? Hiába van a gépbe bluetooth sehogy se tudom összehangolni. Ötlet?
Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 14:14
1/3 anonim válasza:
Próbáltad a bluetooth menüben párosítani? Esetleg nincs valami kapcsoló a hangszórón, amit meg kéne nyomnod hogy párosítani tudd? Egyelőre nincs más ötletem...
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nincsen rajta sajnos..a gép felismeri bluetoothnál..de ott van mellette kis sárga felkiáltó jel..mivel nem talál hozzá szoftvert..egyébként egy huawei am10s kihangosító(3.5mm es jack dugo van rajta de már nemjó) ezért probálkozom így...de szerintem nem fog menni
2015. szept. 15. 19:29
3/3 DjImipapa válasza:
Cseréld le az usb-s bluekütyüt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!