Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Humax digi+c típusú készülékné...

Humax digi+c típusú készüléknél miért lépett fel ez a hiba és hogyan tudom orvosolni?

Figyelt kérdés

Amikor médiabox segítségével megpróbálok csatornát váltani, kb 10 gombnyomás után a kép eltűnik,és csak a csatorna nevét, a program helyét és az időt jeleníti meg. A médiaboxot nem tudom kikapcsolni, miután áramtalanitom, és újra áram alá helyezem, nem készenléti üzzemmódba kapcsol hanem az előző csatornát hozza be. Ha újra megpróbálok csatornát váltani a médiaboxon ugyanez a probléma lép fel.

(Tudom hogy nem vagyok egy műszaki zseni)

2015. szept. 11. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Esetleg egy cserével lehet orvosolni. Jelentsd be hibára a szolgálatónál, és akkor a szolgálató ki cseréli!
2015. szept. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!