Pocok16 kérdése:
Dirt 3 -at hol lehet olcsón megvenni? (Legolcsóbban)?
Figyelt kérdés
Steamen csak 29.99EURO-ért találtam ( 9e FT környéke:S) illetve máshol nem igazán találtam :s Hol nézhetném még meg ? G2A-n nézem épp és ezek mennyire megbízhatóak hogy : DiRT 3 Complete Edition STEAM CD-KEY GLOBAL
1785 FT környékén, szerbek olaszok rakják fel..Meglehet bennük bízni , és a rendes játékot kapom meg ( bárhogy is adják/töltsem le? legálisan)..Vagy ezekben nem szabad bízni, jobban megéri ha 9ezer FT-ot az egész pack-ra kiadok?
Előre is köszi.
2015. szept. 7. 20:22
1/5 anonim válasza:
én sokszor vettem g2a.com-ról ha fizetsz +500 ft-ot akkor kapcs g2a shieldet ami vissza fizeti a lóvét ha átbasznak és szar a kód
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval jobban megérné mint a 9000 FT-os complete pack, mi? És mi a biztosíték rá? Ezek ált. nem használt cd kulcsok? Illetve azon is gondolkodtam hogy lehet letöltöm.:/
2015. szept. 7. 20:56
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó , g2a-ban nem igazán bízik , szóval marad a konzolszervizes:) Vetették már tőle ezt a játékot vagy bármit ? 100%-ig eredeti , bontatlant küldenek ugye ?:) Délután jobb net közelségből küldöm a zöld pacsikat ;)
2015. szept. 9. 06:36
5/5 A kérdező kommentje:
Rendeltem is belőle 2-őt.:) egy nekem,egy havwernak.:D Köszi szépen, remélem 1 hét és itt lesz :) ( jelentleg nincs raktáron:S)
2015. szept. 9. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!