Autós erősítő szobában?

Figyelt kérdés
Egy autós erősítőt szeretnék szobában hajtani de az áram ellátással vannak gondok...utána olvastam hogy lehetne akkumulátorról de az hamar lemerül az nem jó, pc-s tápról azt mondják hogy nem adja mindig a 12 voltot azért nem jó.Tapasztalatok vélemények? Ki mit használ kinek mi jött be és hogyan ?

2015. szept. 7. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy az autós erősítő 200W-os az sokmindent nem árul el, hogy mekkora is az áramigénye.

A 2 táp összekötését, meg jobb ha nem csinálod, meg, mert az könnyen tönkreteheti akár a tápokat is.

2015. szept. 7. 16:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor honnan lehet megtudni az áramigényét ?
2015. szept. 7. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:
15 A 12 volton az 180 watt, ennyit tud folyamatosan leadni 12 volton. Szerintem egy 10 000-ért kapható erősítő, amire 300 watt van írva, ennek a közelébe sem tud kerülni. Ha netán mégis, az FSP tápokban van túlterhelés elleni védelem, szépen le fog kapcsolni. 2 tápot ne köss rá, főleg ne Codegent, tönkre fogja tenni az erősítőt, az egy FSP is elég. Nem tekered maxra a hangerőt, mélyládának nem is kell és akkor tuti, hogy bírni fogja.
2015. szept. 7. 22:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2015. szept. 8. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy kis 2x50 wattos autó erősítőm, ami igazából csak 2x20 wattos volt. Nekem van itthon vagy hat hasznalaton kívüli gyenge minőségű tápom és egyszer rafutottam youtube-n egy videora, ahol parhuzamlsan kötött az ipse négy pc tápot megnövelve az ampert. Kipróbáltam én is és működik. Sorosan már nem ajánlom mert a szikrája elég nagyot pattant. Angolul volt a videó, ezért nem igazán értettem mindent belőle. Az előttem lévőnek igaza van abban, hogy nem kell fullon hallgatni és jó lesz az egy táppal is.
2015. szept. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!