Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tabletembe beleszorult (? )...

Tabletembe beleszorult (? ) az sd kártya? Hogyan szedjem ki?

Figyelt kérdés

Ki akartam venni,mert vettem egy nagyobbat,de olyan mélyen van,hogy nem férek hozzá. Lenovo ideatab a7

Nem próbálkoztam tovább,nem akartam semmi gebaszt csinálni,de már idegesítő hogy itt van a 32gb sd kártya,használni meg nem tudom :D

2015. szept. 3. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
csipesz
2015. szept. 3. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Azzal is próbáltam,nem fér be,olyan szűk a kártyanyílás
2015. szept. 3. 15:57
 3/7 anonim válasza:
Ha nem megy semmilyen eszközzel szerintem vidd el szervizbe.
2015. szept. 3. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Az lesz,köszi
2015. szept. 3. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hulye kerdes, de ha olyan, hogy nem lehet konyeden hozzaferni, nem ugy mukodik, hogy ovatosan beljebb nyomod, es akkor a mechanika kiadja?

Ahogy nezem azt a tabletet, ez a legvaloszinubb.

2015. szept. 3. 16:34
 6/7 Neuhauser László ***** válasza:
100%

Nekem Lenovo S6000 van, abban is mélyen csücsül, nincs hozzá körmöm, de ha egy vékony tárggyal, modjuk a másik MicroSD sarkával beljebb nyomom, akkor pattan egy picit majd kijjebb jön magától, akkor már meg lehet fogni és kihúzni

Ezután a másikat is addig kell befelé nyomni, amíg nem pattan be a helyére (olyan hangja van, mintha megnyomnál egy nagyon pici gombot)

2015. szept. 3. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült,köszi :))
2015. szept. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!