Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha lekódolták a felvételt a...

Ha lekódolták a felvételt a videótárban (tv-n), de nem tudom a kódot, akkor valahogy fel lehet oldani?

Figyelt kérdés
Upc-nél fizetünk elő, egy olyan csomagot, ahol fel lehet venni tv műsorokat, és ugye ezeket később is meg lehet nézni. Tegnap beállítottam egy filmet, ami 22:05-kor kezdődött. El is kezdte felvenni, közben párhuzamosan néztem egy másik műsort kb 23:00-ig. Utána mentem aludni. Apukám kb. éjfélkor ért haza, és akkor megnézett egy hiradót. Ekkor még elvileg vette az én filmemet. Reggel kapcsolnám be a tv-t, de a csak annyit csinált, hogy folyamatosan be és kikapcsolt. Ezt a problémát megoldottuk. Most nézném a filmemet, de azt írja ki, hogy pin-kódot kér hozzá. Körbekérdeztem az egész családot, de senki nem kódolta le. (miért is tették volna?) Kérdésem az lenne: lehetséges-e hogy valami miatt lekódolta a műsort? Fel lehet-e oldani a kódolást, ha nem ismerjük a kódot?
2015. aug. 29. 15:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!