Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem ismeri fel a samsung...

Sancer kérdése:

Miért nem ismeri fel a samsung full hd led ( smartos ) tv-m a most vásárolt samsung 1TB-os 3. 0-ás külső hdd-m? Tavaly ugyan ilyen külsőt vettem azt simán vitte! Ezt miért nem?

Figyelt kérdés

2015. aug. 29. 13:42
 1/8 Szirty ***** válasza:
Partícionáltad? Formáztad? Milyen file rendszer van rajta? Milyen file rendszert ismer a készülék?
2015. aug. 29. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
ntfs be van gyárilag és ugy is formáztam a régi is abba volt siman vitte ezt nem akarja pendrivkat meg most is simán viszi nem tudom mi lehet a baja ennek a külsővel
2015. aug. 29. 17:55
 3/8 Szirty ***** válasza:

Pl. ha 3.5-ös, akkor lehet kevés neki az USB táp.

Vagy a készülék nem kezel ekkora méretű tárolót.

Vagy a partíció típusa nem felel meg neki (primary/extended/logical).

(Hamarabb a végére lehetne érni ha nem kellene találgatni hanem pontosan leírtad volna mibe akarsz mit bedugni)

2015. aug. 29. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:
tv usb kimenetén van egy usb hosszabito kábel arra dugtam rá külső vinyom az ujat régit viszi az is samsung és 1TB ugyan ez tipus csak tavaly vettem ezt meg ami most lett ezt nem látja
2015. aug. 29. 20:14
 5/8 Szirty ***** válasza:

2.5 vagy 3.5 a HDD bökd már ki!

Az hogy "ugyan az a típus" kb semmilyen információ a számomra, mert fogalmam sincs az előző milyen volt. Az hogy SAMSUNG szintén, mert rengeteg féle HDD-t, tokot stb. gyárt. Ilyet is, olyat is.

Ha 2.5-ös, próbáld ki külső tápegységgel is.

Próbáld ki hosszabbító kábel nélkül is. Az USB utálja ha hosszabbítgatják.

2015. aug. 30. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az elözö is írta, az USB hosszabítót nem kedvelik a kólsö vinyók, vagy ha nagyon kell, vegyél egy normális minöségüt (azzal sem száz százalék, de esélyes!)

És nem mindegy az sem hogy 2.0, vagy 3.0 !

2015. aug. 30. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, 0 helyett 5, természetesen :D
2015. aug. 30. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
2.5" külső samsung m3 portabel usb 3,0 na ezt nem viszi az elözö echte ugyan ez volt csak tavaly vettem ezt meg most és az is usb hosszabitoval ment
2015. aug. 30. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!