Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG DH4530T tipusú házimoziról...

LG DH4530T tipusú házimoziról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 12:24
 1/7 Osynho ***** válasza:
Az, hogy a hifire érdemes többet szánni, akár úgy is, hogy használt komponenseket veszel, apránként építkezve. A végeredmény összehasonlíthatatlanul jobb lesz, mint egy ilyen egybe-bögreszett esetében.
2015. aug. 26. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ezt a típust már nem venném meg.Vannak ennél újabb, és jobb házimozi-rendszerei az LG-nek, melyek kezelik pl. a blu-ray formátumot, lejátszák a H-264-gyel kódolt videókat(pl hd mkv), kezelik a flac audió formátumot is( akár 24bit/96khz), valamint smart funkciói is vannak.

Elég jó szólnak, D-osztályú végfokok vannak benne.Jó minőségű tömörítetlen!! audió anyaggal pl.flac, megközelítik akár a jobb minőségű hifi rendszerek szintjét is.

2015. aug. 26. 13:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha ezt nem ajánljátok akkor max 45000 ért tudnátok mondani valamit amit érdemes megvenni.
2015. aug. 26. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
SAMSUNG HT-E355 5.1 esetleg ez?
2015. aug. 26. 15:45
 5/7 Osynho ***** válasza:

Egy kicsit vitatkoznék az első hozzászólóval, ha nem baj. :) A formátumok támogatásáról ,meg egyéb, modern fícsörökről nem tudok nyilatkozni (van köztük elég sok hasznos is), de a hangot ne keverjük össze, a külön, minőségi erősítő, jó minőségű, méretezett, tervezett fából (mdf-ből) készült hangdobozokból, normális kábelezésből álló rendszerekhez... Nem egy kávéház. Csimbummra, meg hogy sok helyről jöjjön a hang, arra jók ezek a szettek, a házimozi nem itt kezdődik... Zenére meg pláne ne akarjuk használni. Ugye a zene sztereó. Namost 2 ilyen kis tejfölösdoboz azzal a hitvány méllyel az életben se fog lineárisan, kiemelések nélkül, szépen szólni. A szatellitek nem mennek méléyre, a sub jó magasan van vágva, zúg, búg, a kettő között meg lesz egy tátongó űr a frekimenetben.

Kérdező: mire használnád? Ha mindenképpen olcsón szeretnél 5.1-es hangot, akkor úgyis megveszed valamelyik ilyen cuccot. :) Egyébként meg 45 ezerből én egy használt erősítőt vennék 2 hangfallal. Inkább 2 szóljon rendesen, mint sok kis valami összevissza. Aztán később lehet bővíteni.

2015. aug. 26. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Többnyire filmhez használnám de néha zenére is.

De nem értem hogy akkor minden csinálnak házimozikat ha nem éri meg megvenni azokat..

2015. aug. 27. 11:43
 7/7 Osynho ***** válasza:

Nézd, ennyi pénzért ilyet kapsz újan. Hogy mi éri meg és mi nem, az egyéni preferencia kérdése. Egyébként nem azért gyárt bármilyen gyártó bármilyen terméket, mert az megéri, vagy jót akar a vásárlóknak, hanem azért, mert eladható és így profit realizálható.

Sajnos a hifizés (már alap szinten) sem olcsó dolog. A hazai bérek nem feltétlenül teszik lehetővé, illetve hosszas évek gyűjtőmunkája, és inkább használt komponensek beszerzése a megoldás. Én is így tettem. Aki nem szeretné ezt végigjárni, az megveszi ezeket és kész. Azért azon érdemes elgondolkodni, hogy egy belépő kategóriás házimozi erősítő (ami szépen még nem tud szólni) miért kerül 55-60 ezerbe, mindenféle hangszórók, kábelek, lejátszó nélkül?

2015. aug. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!