Milyen márka az Iriver mp4?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
xar
2010. márc. 10. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a hsz-t,de megtudhatnám,miért gondolod ezt?miért nem jött be?
2010. márc. 11. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. voltam, lehet hogy nem mid olyan mint az enyé(i)m volt(ak) na szóval elmentem egy Media markt-ba egy 20 assal h vaszek valami mp4-et örültem mint a fene ez az 1 típus volt iRiver 16GB és még fekete is monodm tök jó úgyis minndenem fekete (ruhák)-megvettem, hazavittem, bekapcsolom

kocsiban hazafelé elindítom a 1-ik demó számot 1 szer végigmegy elindítom a másikat, lefagy se kép se hang,

megnéztem semmi újraindítás---semmi

vissza a boltba, csere persze nem volt fekete csak szürke mondom bassz@kecske legyen az...

hazaviszem, 1 demó zene elindít és nem behal az is???? :D

azt hittem röhögőgörcsöt kapok.....

vissza megint, pénz visszakap, vattem egy iPod Shuffle-t azóta is az van. Imádom...

szóval csak ezért szar

2010. márc. 12. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
huhh,szegény :( de legalább már a másikkal nincs semmi gond :) Köszi a történetet,eddig még semmit nem hallottam róla,ezért gondoltam,hogy körbekérdezgetek kicsit,mielőtt vennék.
2010. márc. 13. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit, szívesen segítek...:)
2010. márc. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!