Hogy tudom a hangfalamat beállítani monó-ra? (letiltani a sztereót? )
A Logitech számítógépes hangfalaimnak az egyike tönkrement, mert a kutyám elrágta a vezetékét... Ettől függetlenül a bal oldali hangfal prímán üzemel. Ami miatt rettentően zavar a dolog, az az, hogy nem működik a sztereó.
Hogy egy példát hozzak: Mikor játszom egy FPS-sel, csak a karakteremtől balról érkező hangokat hallom, míg a jobb oldal az teljesen néma.
Hogyan tudom teljesen letiltani a sztereót a számítógépen, illetve minden programban, játékban, hogy monó-ban halljak mindent a bal oldali hangfalamból?
Hardveresen is meg lehet
De egyébként ha csak a kábel szakadt valahol, azt házilag is egyszerűen megjavíthatod
Ha a JACK-nél tört el/meg a vezeték, akkor 40-50 ft-ért veszel egy JACK dugót, és az eredetit levágod, majd felrakod az újat - ebben is tudok segíteni hogyan kell
Egyébként én a javítást javasolnám :)
Sajnos ez az opció már kiesett... Bátyám egyszer már megjavította és azt rágta el ÚJRA a kutya. Legutóbb mikor próbálta a bátyám már nem sikerült megcsinálnia, pedig eléggé ért hozzá.
Hardveresen szeretném mindenképp átállítani, kérlek abban segíts, ha tudsz!
Én megjavítanám neked, akár az egész cucc újrakábelezésével
Amire Te gondolsz, az szoftveres megoldás, ebben egyelőre nem tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!