Beviz Elek kérdése:
Sony cdx-gt420u autós fejegységem külföldön nem veszi a jelet, nem működik a rádió része. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Budapesten és környèkén járok a legtöbbet, nagyon jól veszi a jelet, 1-1 árnyékolás során halkul el, de ezen kívül teljesen rendben van. Elmentem az Egyesült Királyságba, Németországban már semmit nem fogott (Ausztriában nem próbáltam). Londonban a kereső semmit nem talált automatikusan, az ismert adókra tekerve óvatosan centiket mozdulva néha sikerült befogni valamit, de pár cm parkolás után azt is elveszítette. Hazajöttem, itthon újra minden jól működik!
Mi lehet ennek az oka?
2015. aug. 24. 20:35
1/1 A kérdező kommentje:
Update:
Újabb fejegységgel (ez is Sony) a jelenség azonos. Otthon minden rendben, az Egyesült Királyságban pedig semmit sem talál.
Mitől lehet ez?
2016. febr. 18. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!