Van egy Xbox Live Gold tagságom, de 1 GB-nél nagyobb fájlt nem tudok letölteni. Valami otlet?
Figyelt kérdés
A keves tarhely merult fel bennem eloszor de egy 500GB s vincseszter van az xboxba nem rég kaptam (115 GB szabad helyem van). Valami oltet mi lehet a problema??
UI.: Bocsi h nem a megfelelo kategoriaban van a kerdes de nem vagyok jartas az oldalon
2015. aug. 24. 00:58
1/3 anonim válasza:
Vidd vissza ahonna vetted ott biztos megtudják mondani!:)
2/3 anonim válasza:
Hívd az Xbox supportot nagyon rendes segítőkész csapat H-P:09-17óráig Tel:06 80 018-590.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi naprol napra megoldodott nem tudom mi volt a problema... :) Lejott minden ami kellett
2015. szept. 7. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!