Nagyon halk a fejhallgatóm mit tegyek?
Figyelt kérdés
Laptopom van, de ha nem dugom be a fejhallgatót, akkor jól szól és a fejhallgatóval sem lehet baj, mert másik laptopban elég jól teljesít.2015. aug. 21. 19:50
1/4 anonim válasza:
Nálam is ilyen, de én rá jöttem magamtól is.. Ilyenkor leveszi a hangerőt magától, feljebb veszed amikor a fejeden van és Ennyi. Ha kihúzod akkor meg a hangszóró hangját is megtartja. Nálam legalábbis Acer laptopnál így van.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindent megpróbáltam feljebb hangosítani, de nem megy, csak mintha suttognának a videóban. Az a vicc, hogy fejhallgató nélkül viszont elég hangos...
2015. aug. 22. 12:06
3/4 anonim válasza:
Akkor nem tudom. A fejhallgató nem külön hangosítású??
4/4 A kérdező kommentje:
De, de az is maxon van.
2015. nov. 26. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!