Újraindul a gép. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég telepítettem egy XP-t volt Win7 helyére, a következő konfigra:
-alaplap: ASUS P5VDC-x + 2gb ram
-vidkari: ASUS EAH5450
Abban a reményben, hogy a LoL magasabb FPS-en fog futni. Nos ez be is jött, kevésbé akad a játék, ámde! Egy pár használat után, egyszercsak ahogy elindulna egy game, a gép újraindul.
Annyi háttérinfó, hogy először a drivereket Driverscannerel raktam fel, majd másodjára manuálisan huztam fel rá a dolgokat (újraraktam mégegyszer), de egy idő után szintén újraindult a drága... Öteletek? :)
2015. aug. 18. 19:07
1/3 anonim válasza:
Mikor tapadztalod az esetet? Amikor terhelésnek van kirakva a gép,tehát játszol vele például? Mert akkor elég nagy a valószínűsége hogy túl melegedik valami a gépben. Szedj le valami programot és lesd meg terhelés közben a hőfokokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez benne a poén, hogy még a játék indulása előtt. Direkt megnéztem a ventillátorok faján pörögnek, de majd valamit lekapok megnézni a hőfokokat.
2015. aug. 19. 00:44
3/3 anonim válasza:
Inkább vissza dobnám kezdésképp a windows 7-et (Windows 7 startert, az kevés erőforrást zabál)! Mi a tápod típusa?
Elképzelhető, hogy a konfigod több áramot eszik mint ami a táp letud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!