Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintekek melyik telefont...

Szerintekek melyik telefont vegyem meg? Lg g3 3gb ram vagy Samsung galaxy s5?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
S5
2015. aug. 13. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy más jobban tudja majd, melyik készülék való a te igényeidhez?

Mindig is szerettem, mikor a boltban azzal kerestek meg, "Maga melyiket ajánlja? Melyik a legjobb?"

Nincs legjobb. Szériahiba sem létezik már a gyártási soron.

A márkaszervize mindkettőnek a Telemax GSM szerviz. :)

De ettől függetlenül - lehet csak azért mert én szervizes szemmel nézem, én LG-t sosem vettem, és sosem fogok.

2015. aug. 13. 17:27
 3/3 anonim válasza:
2. Jól le írta a lényeget. Lg nem érdemes venni, jól nézz ki meg minden. De általában hamar valami bajuk lesz. Egyszer vettem, egy lg többet nem is fogok. Pár hét után, már sz*rakodot. Barátnőm is vásárolt LG gyorsnak gyors neki, de van hogy nem veszi fel a töltést. Képernyőjén egy andorid felírat jön be piros felkiáltó jelel. Inkább s5 vásárolnám vagy Sonyt
2015. aug. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!