Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket ajanljatok? Ps4 vagy...

Márk@07 kérdése:

Melyiket ajanljatok? Ps4 vagy Xbox one foleg grafikara de tartossagra is!?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ps4, nem hiába abból fogyott a legtöbb.
2015. aug. 13. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
A Ps4 grafikára picit jobb,pár FPS-el jobban futnak a játékok (Értsd:3-4 FPS).Bár én inkább az Xbox-ot venném meg, mert megérné feláldozni azt a kis grafikát, a sok más multimédiás cuccért pl. filmnézés, a settopbox-ot hozzá lehet kapcsolni, az Xbox Live sokkal használhatóbb, szinkronizálható a számítógépeddel és telefonoddal,ha Windows,lehet Skype-olni ha Kinect-es stb.
2015. aug. 13. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Javítás: a "szinkronizálható a számítógépeddel és telefonoddal,ha Windows" szöveget 1-nek vedd
2015. aug. 13. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Xbox one amit nem szeretek PS4-el szemben:

-Joy ceruza elemes (aksi külön kell venni)

-1TB sokkal drágább

-Exkluzív játékok később pc is megjelenhet, szóval kevés van belőle

-valamivel drágább live gold

Ps4 amit nem szeretek

-hangosabb valamivel és melegebb (egyben van a táp gépben)

-annyira még nem kiforrott psn+ internet

Grafika/tartósság egálban van, viszont Xone nemsokára megkapja windows 10 támogatást(dx12) nemtudom mennyire fog változni, de multifunkcionálisabb lesz az biztos.

2015. aug. 13. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Xbox One DX12 és Windows 10 miatt. Amúgy ugyanaz a hardver van mindkettőben (kivéve a vram) szóval ha az egyik már nem lesz elég a másik sem vagyis, a tartósság ugyanannyi ha erre gondolsz. A grafika az szerintem minden játéknál más nézz yt-n videókat olyan Játékokról amikkel játszani akarsz, és döntsd el te melyik tetszik ha ez (is) fontos.
2015. aug. 14. 05:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Én most fogok venni xbox one-t.

Excluzivok miat és az xbox kontrollert jobban szeretem.

Grafikában nincs hatalmas különbség fps szám is játék függő pl witcher 3 nál én neztem videon hogy az xbox stabilabban tartotta a 30fps-t. Ps4 mindig ingadozott volt hogy 20 se volt ugyan ott mikozben xboxon 30.

A kérdésedre válaszólva ugyan olyan mind a kettő.

Szerintem a döntést az befojásolja hogy neked melyik excluzivok tetszenek meg melyik kontroller illik jobban a kezedbe.

2015. aug. 14. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Xbox One
2015. aug. 19. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

#5.

Az Xbox One-ban "eSRAM" van nem "vram".

kérdezőnek Xbox One-t vennék a helyedben.

2015. szept. 11. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!