Érdekelne pár vélemény az ORION DVD lejátszókról. Érdemes megvenni az ORION DVD5400-as lejátszót?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 20:25
1/4 anonim válasza:
szia nekem már volt 2 órion dvd lejátszóm ma már egyik sem jó. inkább lg:) 19/f
2/4 anonim válasza:
Nekem volt egy Orion 5000HC-m több mint egy év után ment tönkre. (A hang ment el, az erősítő IC-k cseréje nem segített) Utána egy Orion 3000-et vettem, ezt első nap cserélni kellett, de azóta tökéletesen megy. Ár/érték arányban szerintem megéri. Esetleg még a
fórumában kaphatsz több infót.
3/4 anonim válasza:
Nekünk Orion DVD5100 fél éve vettük eddig nincs semmi baja.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt Orion DVD -m (sajnos a tipusára már nem emlékszem), kb 3évig tökéletesen müködött , de volt olyan idöszak, amikor szinte éjjel nappal müködött, mert egyfolytában filmeket néztem- és meg se kottyant neki!. Sosem volt semmi baja, azért nincs meg már mert azota vettem egy Samut, és neki adtam tesonak- azota is müködik! Szerintem megéri beruházni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!