Felpontozlak! Hogyan kell megosztani az xbox livot a másik profilra?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég vettünk egy xbox 360 konzolt aminél csináltunk ugye egy profilt, erre a profilra aktiváltuk az 1 hónapos xbox liveot ami működik is, de közben csináltam ez mellé egy másik profilt is (Egy család vagyunk, játek mentések miatt) Ahol nem működik az xbox live pl:Ha fifán Ultimate teamezni akarok. A kérdésem az lenne tehát hogy hogyan tudom megosztani az xbox liveot úgy hogy mindkét profilon működjön. A válaszokat előre is köszönöm.2015. aug. 11. 21:04
1/8 anonim válasza:
Nem lehet. Vagy ha rosszul tudom, akkor engem is érdekel, mivel én is most vettem egy 500GB-os E modellt
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ ment a pacsi! Várom a többiek válaszát is!
2015. aug. 11. 21:08
3/8 anonim válasza:
Én próbáltam beírni a kódot a másik profilba, de azt írta hogy már felhasználtam.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt én is próbaltam azért írtam ki a kérdést ide. De gondolom meglehet valahogy csinálni, mert ha pl: Egy családba van az apa és van egy gyereke akkor nyílván nem akarja hogy elrontsa az eredményeit, a gyerekének meg nem vesz még egy xbox liveot nem?
2015. aug. 11. 21:13
5/8 anonim válasza:
Háttt... Szerintem meg de, azért ott is pénzből élnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom. Várom a válaszokat!
2015. aug. 11. 21:38
7/8 A kérdező kommentje:
Ha valkinek hasznos lenne ezt az üzenetet kaptam az xboxtól: Szia! A Gold megosztása csak Xbox One konzolon oldható meg, ott automatikusan megtörténik. Xbox 360-on erre nincs lehetőség. Azzal a profillal használhatod a Gold funkciókat, amelyikre aktiváltad azt.
2015. aug. 12. 20:40
8/8 anonim válasza:
Ez így igaz a "baráti megosztás" csak Xbox One-on működik ott viszont játékokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!