Milyen ingyenes többjátékos (multiplayer) játék van a mi megfelel az alábbi feltételeknek?
Játékmód:Ne lányos,de ne horror játék legyen,ne legyenek benne Túlságosan is ijesztö cuccok.
Játékmenet:Lehetöle minél megunhatatlanabb legyen.
Nehézségi fok:Közepes,Ne legyen túl nehéz , de túl könyü se.
Lehessen baráttal öszedolgozni.
Ha nem is ingyenes a játék akkor le lehessen tölteni ugy hogy menyen rendesen a multi.
Lehess sok munkával a legjobb játékos a szerveren semien pénz befojása nélkül(nem tudtam másképp kifejezni magam).:)
Lehetöleg adjatok Linket is.
Köszönöm a normális válaszokat.
Kinek mi a megunhatatlan. Metin2 alapok elsajátítását érdemes elkezdeni. Rengeteg idő, nem kötelező pénzt fektetni bele, ha 2-3 haverral csinálod, akk is sok célkitűzésetek lehet.
Viszont rengeteg olyan játék van, amit lehet így játszani
-Counter-strike
-Dota2
-League of legends
-Heroes of the storm
-smite
-agar.io
Itt a link: www.google.hu
az összes mmorpg, moba stb játékok csapat játékra épülnek.
Minecraft, (The Forest de ez valami horror játék szerűség) Team Fortress 2 ez steamen elérhető ingyen. Counter -Strike(1.6,Condition zero,Source).
Ghost Recon Phantoms Steamen ingyenes. Remélem segítettem valamit. :)
Sajnos az eddig felsoroltak közül már nagyábol mindel játszottam és mindegyiket elég hamar meguntam.
Ha lehet irjatok még valami ujat!Fontos hogy ne legyen unalmas!
Hát ha jó a gépedhez esetleh DayZ.
De azt is megunod egy idő után, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!