Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a windows10r...

Mi a véleményetek a windows10ről mennyire ajánljátok?

Figyelt kérdés
Meg melyik változata a jó pro professional stb?

#gamergépek
2015. aug. 10. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam. Ronda, és ugyanaz a véleményem, mint a Win8-ról: ameddig nekem a 7 megfelel, addig nem váltok.
2015. aug. 10. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Várj kicsit hamarosan jön az sr1 javítócsomag, szerintem teljesen jó lehet a professsional verzió, én is ezt használom csak még win 7 64 biten.
2015. aug. 10. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha kell a dx12, akkor érdemes váltani. Egyébként a hétköznapi használat során nagy különbség nincsen. A fájlkezelő talán jobb lett, és gyorsabb is, de én maradok a total commandernél. Az Edge számomra pozitív csalódás volt. Ugyan áttérni nem fogok rá, de újra sikerült egy normális böngészőt összehozni. Igazából a win7 után külsőre és felhasználói élmény szintjén nem egy nagy változás, aminek sokan örülnek. Hogy ronda, vagy nem, az mindenki saját ízlése, annyival nem rosszabb, mint a 7, hogy ahhoz képest rondának hívjam (akkor a 7 is az lenne, pedig nem az ugye), inkább puritánabb.
2015. aug. 10. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi srácok de mikor jön az s1 a servicepack1? :D
2015. aug. 11. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy már cáfolták is, hogy hivatalosan is SR1-nek nevezték a most megjelent (08.06) 1Gb-os csomagot.

A fentieken kívül készülőben van egy másik nagy csomag is, Threshold Wave 2 (TH2) kódnéven, ami viszont már új funkciókat is ad majd a rendszerhez. Egyelőre pontos megjelenési dátumot nem közölt a Microsoft ezzel kapcsolatban, viszont várhatóan Október körül számítunk rá. Ez a frissítés lesz felelős a korábban beígért, de ezidáig el nem készült funkciókért. Várhatóan ezzel kerül implementálásra az új Messaging app és az Edge böngészőhöz ígért kiegészítők is. A vállalat emellett próbál a rendszer energiafelhasználásán is javítani. Jelenleg a Windows 8.1-el megegyező aksiidőt produkál a Windows 10, de ha igazak a hírek, hamarosan e-téren is felülmúlja elődjét.

2015. aug. 11. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Én még ezt hallottam a gamestar tól: a KBnem tom milyen számok :D tönkreteszik a win10et örök bootolással.
2015. aug. 12. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt egy "ajánló" hozzá :

[link]

2015. aug. 14. 08:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Elsőként, ki lehet kapcsolni mindent az adatvédelmi beállításokban, illetve nem is kell engedélyezni. Aki next-next-finsih metódussal telepít egy operációs rendszert, az inkább ne nyúljon hozzá. Másrészt, a win10 NEM ingyenes. Ingyenesen frissíthet, akinek már van windows-a (win7-től felfelé). Az, hogy a kalózverziókra ráfrissíthető, nem jelenti, hogy azok legálisak lesznek, csak azt, hogy talán csökken a botnet hálózat.

Harmadrészt valamit valamiért. Ha azt akarod, hogy cortana minden szavadat lesse, akkor akár tetszik, akár nem bizony meg kell hogy ismerjen.

A cikk ráadásul ki sem tér arra, hogy ha akarod, használhatja a kamerát, a mikrofont stb. Ezek mind kikapcsolhatók, tehát akit zavar, az kapcsolja ki.

[link]

Ezt az ablakot kell megkeresni (Gépház-adatvédelmi beálltások, vagy start, és elkezded begépelni), ha valaki telepítésnél nem figyelt oda.

Ésszel kell telepíteni, és ennyi. Akit ez zavar, az utána se nézzen a google-nek. Nem újkeletű dolog ez:

"Március elsejétől életbe lép a Google új adatgyűjtési szabályzata a hozzá tartozó, felújított végfelhasználói szerződéssel. A dolog lényege röviden: minden keresésünk, meglátogatott weboldalaink, internetes aktivitásunk (pl. Google+) és az általunk megnézett/keresett Youtube videók eltárolódik, és a Google egy központi adatbázisban elemzi, majd használja ezeket."

[link]

2015. aug. 14. 09:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem kb.6óra mire felrakom. :D
2015. aug. 19. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Felraktam angolul. :D Cortana a haverom xD.
2015. aug. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!