Mit tudnék csinálni az mp4-emmel, hogy ne akadozzon a zene?
Figyelt kérdés
Az a része ment tönkre, ahova a jack dugót kell bedugni. A fülhallgató nem lehet rossz, mert kipróbáltam máshol, és ott jó volt. Szóval ha az mp4-emmel használom, akadozik, lehalkul vagy szaggat a zene, éppen ha csak hozzá érek is. Mit lehet ezzel kezdeni?2010. márc. 8. 17:43
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám, nekem egy új fülhalgató megoldotta a gondot. De amikor én kipróbáltam a régi fülhalgatót teszt gyannánt máshol, akkor is szakadozott a hang, bár csak akkor ha mozgattam.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ott valószínűleg tényleg a fülhallgatóval volt baj... Pedig én már 2-t is próbáltam, és biztos vagyok benne, hogy a fülhallgatók jók... Mit csináljak, mert így nem lehet normálisan zenét hallgatni... :/
2010. márc. 9. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!