Mit lehet csinálni, ha egy videómagnó "videó-sávja" egyezik a kábel TV egyik csatornájának frekvenciájával?
Szerettem volna egy videóval filmet felvenni, bekerestem a TV-n a videó sávot, de az pont azonos frekvencián van, mint a kábel TV egyik csatornája, és mivel a kábelen jövő csatorna sugárzása erősebb mint a videóé, ezért, ha bekapcsolom a videót, és a kábel TV is be van dugva, annyi történik, hogy az adás azon a csatornán kicsit zavaros lesz. (Ha nincs bedugva a kábel TV sehova, akkor jól működik a videó, nade így meg nem lehet fölvenni semmit.)
Biztos vagyok benne, hogy ez a probléma, mert kipróbáltam a szomszéd videójával is, annak olyan frekin van a sávja, ahol semmilyen csatorna nincsen, és jól megy.
Köszi a választ!
Ez egy 1990 körül gyártott Philips video. Menüje még nincsen, csak LED-es kijelző ahol írja, hogy lejátszás, felvétel stb...
Sajnos a papírjai már nincsenek meg.
Az RF modulátor csavarjának általában az antenna bemenet/kimenet fele kell lennie, vagy erre nincs szabály és bármerre lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!