Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mien jó játékok vannak psp-re?

Mien jó játékok vannak psp-re?

Figyelt kérdés
egyszerüenmár nemtudok mit letölkteni és helyem van rajta.mien játékot töltsek le?autósat, akciót,lövöldözősset,sportossat, ilyesmiket szeretek pl need for speed,burnout,splinter cell,good of war stb stb.ha van akkor linket is elfogadok.előreis köszi
2010. márc. 8. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyre több a jó játék rá, én azt szoktam csinálni, hogy letöltök sok játékot egyesével/pack-ban, és 40-100 Gb-ot foglal a gépemen, és ABC sorrendben végigmegyek rajtuk.

Mindegyikkel játszok, ami tetszik végigviszem, ami nem azt letörlöm.

Most egy lista, lehet van rajta pár játék, ami neten videón nem tetszik, de szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, mert ha beleéled magad nagyon jó:

Dante's Inferno

Patapon 1-2

Loco Roco 1-2

Naruto összes

Metal Slug összes

Medal of Honor összes

Resistance Retribution

Little Big Planet

Syphon Filter összes

Final Fantasy összes

Soul Calibour összes (bár lehet "csak" a IV van rá)

GTA összes

Socom összes

Silent Hill összes

Metal Gear Solid összes

Daxter

Jak & Daxter

Rock Band Unplugged

Star Wars összes

Crash összes

Marvel Super Hero Squad

Marverl Ultimate Alliance

Tenchu összes

Monster Hunter összes

Half Minute Hero

Balde Dancer

Disgae

Army of Two

Elég nagy lista, és ezek csak azok a játékok amikkel az utóbbi 1 évben játszottam.

2010. márc. 8. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:
uu köszi szépen.ezt végig fogom nézegetni..
2010. márc. 9. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!