Playstation 3 Fat vs Slim?
PS3-at szeretnék venni, de nem tudom melyik lenne a jobb.
Az ilyen alapvető dolgokat tudom, hogy a slim-nek másabb a processzora, ezáltal kevesebbet fogyaszt, és másabb a kinézete és vékonyabb.
De ez alapján nem sokkal jobb a slim, de olyan dolgokat még nem tudok, hogy:
- számít-e játékoknál, hogy a slim-nek másabb a processzora?
Gondolom az összes játékot úgy csinálják, hogy fat-en is menjen, vagy nem?
- igaz-e, hogy a fat könnyebben túlmelegszik, és mondjuk nyáron mennyire kell félni, hogy bármelyik túlmelegszik-e?
- mire jó a nagyobb vinyó? mert fat-be 40 vagy 60 gigásat vennék, de játékot úgy sem lehet még másolni rá, pár filmnek bőven elég a 40 gb, zenének is marad rá hely
Meg ha van valami lényeges infó az is jöhet, nem akarom megszívni a fat-tel, de ha a slim nem sokkal jobb akkor inkább fat-et vennék.
Van PSP-m, ismerem is, de mi köze a PS3-hoz (azon kívül, hogy PS3 a "nagytestvére")?
Amúgy nekem nem wikipedia kellene, ahol leír minden elméleti dolgot, hanem hogy a gyakorlatban hogy mennek a dolgok.

Minek linkel a kedves válaszoló egy PSP-ről szóló linket? Tudatlanság jajj.
Nade, hogy válaszoljaka kérdésedre, ha mindenképp ragaszkodsz a Playstation-höz, akkor azt vedd amelyik olcsóbb. Minőségben nem hiszem hogy van különbség. Ha majd elolvasod a manualt, úgyis be le lesz írva hogy egyhuzamba ne játsz többet 3-4 óránál és akkor nem lesz baja.

méreten kívűl nem sok mindenben különbözik, igaz h kisebb a hűtés de a proci is kevesebbet eszik/kevésbé melegszik.
tehát méreten és fogyasztáson kívül ugyanaz, te döntsd el h megér-e annyi felárat.

Ha neked megfelel a Fat,vagy jobban tetszik mint a slim akkor nyugodtan megveheted!
Az hogy a Slim kevesebb áramot fogyaszt,könnyebb meg ilyenek...Ezek olyan dolgok ami egy vevőnél nem igazán számít,inkább a Sony eladási szempontjából előnyös dolgok ezek az újítások : egyszóval üzlet.
A Fat-el sem fog a villany számlád semmi különbséget mutatni,és a Processzor miatt sem kell aggódnod.
Ugyanolyan egyenletesen fog futni a legújabb játék is rajta.
Bár nekem nincs Ps-em,nyugodtan merem állítani hogy ugyanolyan megbízható a Fat is mint a Slim.
Ha valaki akkor a Sony gondolt a fejlesztésnél a nyári hőségekre is hidd el
Igen, ezeket úgy nagyjából tudtam, főleg olyan dolgok érdekelnének, mint pl. amiket itt írnak:
Tehát nem-e lehet valamelyik könnyebben sárga ledes, vagy az csak a hűtéstől függ, és ha a slim van szarul hűtve akkor az is ugyanúgy lehet sárga ledes?
Meg olvastam valami olyat, hogy a ps3 fat-ek sorban mennek tönkre, vagyis nem a hardver, csak a PSN-re nem enged belépni, és előbb-utóbb már nem csak PSN-el lesz gond hanem pár játékot sem akar elindítani.
Bár 5-10 ezer ft különbség van csak a kettő között, az nem olyan sok, tehát lehet megéri egy biztosabb slim
Azóta már rég vettem egy slim-et, kb fél éve, és meg vagyok vele elégedve.
Bár szerintem a fat-tel is meg lennék elégedve.
Amúgy 68-ért van legolcsóbban slim, 120 gigás, multiformat-nál.
Fat-et azért nem választanék ha még nem lenne, mert abból sok helyen csak használt van, használtat meg még 10-ért sem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!