Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sims 2-ben valamit eléggé...

Sims 2-ben valamit eléggé elbaltáztam. Vissza lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval a házamba épp leraktam egy asztalt de meggondoltam magam és kiakartam törölni...megnyomtam a delete-t a gépen de mindent kitörölt...mármint nem látom se a simekt se a dolgokat csak a falat és szürke padlót...de közben a simek csinálják ugyan úgy a dolgojat...próbáltam úgy kilépni hogy nem mentettem le...vissza lehet csinálni?

2015. aug. 5. 13:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Amit látok az aház alapja...ha felrakom a falakat akkor meg nem látom át területet mert a falak teljesek...a dolgok tetejét látom csak
2015. aug. 5. 13:20
 2/2 anonim válasza:

Szerintem ez nem a delete gomb hibája. Nem hiszem, hogy okozhat ilyet, bár azt nem tudom, mi történik, ha úgy nyomom meg, hogy semmi sincs kiválasztva. Ez inkább valami játékhiba lehet.

- Más családoknál is ezt csinálja?

- Más szomszédságban is ezt csinálja?

- Használod a titkos kódot? (boolprop testingcheatsenabled true) Mert az okozhatja a játék összeomlását, de nem mindenkinél. Van, akinél igen, van, akinél nem.

- Használsz egyedi tartalmakat? Lehet, hogy valamelyik hibás. (Ha az asztal egyedi volt, akkor lehet, hogy azzal van a baj) Lehet, hogy szelektálni kellene közöttük.

- Érdemes lenne vírusirtót lefuttatni, mert a vírusok bármibe belepiszkálnak. Lehet, hogy éppen a Simsbe.

- Ha csak a családodnál van ez a probléma, akkor szerintem elég az is, hogy kitörlöd őket házzal együtt, és újat készítesz.

- Ha mindenhol ez van, akkor lehet, hogy újra kellene telepíteni.

2015. aug. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!