Ez a gép mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
((Nem tudom hogy szerintetek is)) Maga a gép 200.000 és szerintem újonnan joval drágább lenne megépíteni ezt a gépet. csak ott van, hogy MINI ITX és azt nem tudom hogy az miben különbözik a rendes gépektöl. Csak a gépház vagy mi?
2015. aug. 4. 17:23
1/2 anonim válasza:
A mini itx sokkal kisebb, mint az atx. Nézz utána a méreteknek. Linket is tudok adni: [link]
Amúgy az van kiírva, hogy eladva. Nem lenne rossz a gép amúgy.
Újonnan kb. ennyiért vennéd meg:
proci: kb. 50k
vga: kicsivel 110k felett
ram: kb. 25k
alaplap: 33k
ház: 14k
hdd: 20k kb.
szóval valahogy kb. kicsit több lenne, mint 255k. Még így is egy bargain szerintem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
De amúgy amikor kiírtam még nem volt megvéve. Lehet ahogy kitettem és meglátta itt valaki lecsapott rá, mert előtte senki nem érdeklődött miatta...
2015. aug. 5. 17:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!