Samsung Smart Tv-n amikor elindítok egy alkalmazást, beakad, tölt egy kicsit és utána nem indul el az alkalmazás. Ez mitől van? Samsung UE55HU8500

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

FIX IP-t állítottál be? Nekem régi samu van és a net csak másodjára indul el :D terméktámogatás meg 2 év után nincs már hozzá. Csak eladni tudják a koreaiak a tv-iket :)

Próbáld meg beállítani a netbeállításnál FIX IP-nek a TV-det.

és a DNS hez meg írd be a Google DNS szervereit.

IP 192.168.1.110

alháló maszk 255.255.255.0

átjáró 192.168.1.1

DNS1 8.8.8.8

DNS2 8.8.4.4

az ip-d és átjáród a routeredtől függ.

2015. aug. 4. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Beállítottam az általad megadott adatokat, egy ideig működött, de most megint ugyan azt csinálja mint előtte
2015. aug. 4. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt tudom mondani, hogy esetleg egy gyári visszaállítást csinálj,

[link]

ez mondjuk egy régi 5 éves tv, de mindegyiken van hamás nem a menüben.

Esetleg a szerviz menübe belépve megnézni a beállításokat, bár lehet ezt a gyártó nem engedi, nézz utána. Mármint garancia elvesztés vagy hasonló.

Olyan 2 évig biztos van firmware frissítés, mindenképp nézd meg van-e hozzá. Most adtak ki hozzá egyet július 20-án.

Upgrade File(USB type)

All OS, 1772.49 MB, exe, MULTI LANGUAGE

Version : 1260.3

20 Jul, 2015

2015. aug. 6. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs link lemaradt

[link]

A Vezérlőprogram frissítő fájlt keresd alul.

2015. aug. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!