Szerintettek menyire jó az erősitőmerősitőm?
értelmetlen kérdés
típust kéne írni hogy más is tudja miről is van szó,tuti hogy nem fisher 260Watt a típusa.
írj típust meg hogy mire vetted,mit kell neki majd hajtania és akkor aki ért a szobi hifihez akkor már majd tud segíteni hogy megfelelő e.
Rendesen értelmetlen valóban. Egyrészt nem tudjuk konkréten milyen gépről van szó a másik meg, hogy mihez képest ugye...
"5csatornás eq lézerel"
-helyesen:
"ötcsatornás ekvalizerrel", vagy "ötcsatornás grafikus hangszínszabályzóval".
Nincs különösebb baj a Fisher márkával. Most hogy ötcsatornás hangszínszab van rajta, az majdnem mindegy, úgysem nagyon célszerű elszinezni a hangot.
Gondolom 260 watt a fogyasztása, annak reálisan fele jön ki belőle, az 130 watt, sztereóban kb 2*65 watt. Nem kevés.
Most nem teljesen értem, hogy mi a szándékod a kérdéssel.
Nyilván attól függ, mire használod, meg attól is, hogy mihez képest kérdezed...
Adatai alapján egy kisebb japán Hi-Fi erősítő. Semmi kirívó, különös nincs benne, de korrekt cucc, nincs vele baj. Használd egészséggel!
(És igen, igazam volt 2*70 watt, nem kevés. Viszont a jelekből úgy látom, hogy 8Ohmos, vagy nagyobb ellenállású hangfalat köthetsz rá.)
Lehet hogy jó lehet hogy nem a legjobb.
Hifiben minden össze függ mindennel.
még egyik hangfalhoz az az erősítő kiváló páros addig egy másikhoz már nem.
Én autóhifis vagyok és nálunk ha eq vagy hasonló hülyeségekkel van tele az erő az már nem jelent jót.
Alapjába véve minél kevesebb szarságot raknak bele annál könnyebb megtartani a jó hangminőséget.
"Én autóhifis vagyok és nálunk ha eq vagy hasonló hülyeségekkel van tele az erő az már nem jelent jót.
Alapjába véve minél kevesebb szarságot raknak bele annál könnyebb megtartani a jó hangminőséget."
Van igazságod, dehát nem muszáj azt tekergetni! :) Kérdezőnek is javaslom, hogy kerülje a hangszínszabályzó kíméletlen használatát, jobb finom kézzel bánni vele. Érdekes hangzásokat lehet kihozni, de 20 perc után fejájás lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!