Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Windows 10 Home vs pro. Mi a...

Gönczi renáta kérdése:

Windows 10 Home vs pro. Mi a külömbség a kettő között?

Figyelt kérdés
Nekem windows 10 Home-ra fog le frissíteni a gépem.. és találtam képet hogy a pro valamivel többet tud de nem értek hozzá.. :( Ha valaki ért hozzá kérem írja már le nekem mi a külömbség. :)

2015. aug. 2. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:

"de nem értek hozzá"

Akkor tökéletes lesz a Home verzió is. Sőt, minden otthoni felhasználónak tökéletes a Home verzió.

A Windows 10 Pro-ba van pár üzleti felhasználóknak szánt dolog. Például meghajtótitkosítás ( BitLocker ), Távoli asztal, Active Directory...

Ezek otthonra feleslegesek.

2015. aug. 3. 11:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :D
2015. aug. 3. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
A Windows 10 pro verzióban, lehetőség van a Windows Update-beli beállításokra. Olyan be állításokra gondolok, mint hogy a Windows Update mikor telepítse a Windows frissítéseket. Kikapcsolni a Windows Update-t a Windows 10 Pro-ban sem lehet! Ellenben a Windows Home-ban a Windows Update-ra vonatkozó késletetési funkció be állítás sincs benne. Vagyis Windows 10 Home esetén egy munka, vagy egy játék közben akár újra is indulhat a számítógép, mert a Windows épp frissítéseket telepít. A Windows 10 Pro-ban sem ki kapcsolható a Windows Update, csak késleltethető.
2015. szept. 9. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

"Vagyis Windows 10 Home esetén egy munka, vagy egy játék közben akár újra is indulhat a számítógép, mert a Windows épp frissítéseket telepít."

Ezt honnan vetted? Automatikus frissítés bekapcsolása esetén is csak akkor indul újra a gép, ha nincs használatban. Ergo ha még az egeret sem mozgatod.

A másik, hogy Windows 10 Home-ba is lehet ütemezni, hogy mikor induljon újra. Ez nem Win 10 Pro feature.

2015. szept. 9. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es válaszíróka! Hogy honnan vettem ezt? Saját tapasztalat! Több olyan géppel is rendelkezem ami Windows 10 van! Van olyan gépem amin Windows 10 Home van, és van amelyiken Windows 10 Pro van! Teljes verziós, és legális változatok vannak mindegyik gépen!
2015. szept. 9. 17:18
 6/6 Hintaloeteto válasza:
Lehet h kicsit későn írom, de én is tapasztaltam ezt, nem is egyszer. És nem csak win10en van így, hanem 8.1en és a 7en is. Persze az automatikus frissítést ki lehet kapcsolni. Elég idegesítő amikor játszol, és egyszer csak újraindul a gép.. Felbecsülhetetlen...
2016. márc. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!