Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez a gép hány...

Szerintetek ez a gép hány fps-el vinné a Minecraftot közepes grafon,8-as látótávval?

Figyelt kérdés

[link]

--igen, még mindig nem tudom eldönteni milyet vegyek xd--

max. 150k

nem kell 675472342 fps, csak 40-50.

ezt azért írtam le, hogy ne azzal gyertek, hogy ennyiből nem jön ki jó laptop... Nem egy Alienware-t akarok 150 k-ból:DDd apám laptopja pl. egy DELL, a videókártyája HD graphics 4000 és tökéletesen viszi a mc-t 60 fps-el.. és az is 150 körüli volt. (több adatot nem tudok a gépéről)

De visszatérve, szerintetek megfelel ez a gép a feltételemnek?:D

2015. aug. 2. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Bőven megfelel. Leírom, hogy lesz meg ez a közepes beállítás, 40 fps. Ha nincs texturepackod, és úgy van közepesen, akkor a 1000 fps is meg lehet. Ha faithful a texturepack, (32x32), akkor kb. 60 fps lesz. De ez az fps-esdi nagyban függ attól is, hogy multiplayeren vagy singeplayeren játszol e. Ugyanis ha szerveren vagy, akkor nem a te gépednek kell azzal szenvednie, hogy betöltse a biomokat. Ha single-zel, átlagban 30 fpsel kevesebbre számíts. Persze R3D Craft egyáltalán nem fog rajta menni, mert nevetségesen kevés a ram, és gyengusz a videokari. Nekem ez a laptop amúgy átverésnek tűnik, mert a mostani kb. 3 éves laptopom 2013-ban 140k volt, ugyanúgy i3 van benne, ratyi nvidia kari, 4 giga ram. A vinyó gynegébb csak. Ha asztali gépet veszel, sokkal jobb jön ki.
2015. aug. 2. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
értem, akkor milyet ajánlasz? persze, laptopot, asztali gépeket nem kedvelem :/
2015. aug. 2. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
"asztali gépeket nem kedvelem" Sokat cipelnéd a gépedet? Ha csak alig mozdítanád el, akkor asztali. És nem, nem zabálja az áramot, van olyan asztali, ami kevesebbet fogyaszt mint egy lapos.
2015. aug. 2. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:

nem erről van szó... csak nem szeretem annyira, meg mi nem városban lakunk, tehát nincs vezetékes net, lehet hogy tévedek, de asztali gépen a net csak vezetékessel megy nem?

de ha menne is wifiről, akkor se akarnék, helyem sincs rá... meg egyszerűen nem szeretem.

2015. aug. 2. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért találták ki az usb wifi adaptert... Amúgy van asztali gép, amiben eleve van integrált wlan.
2015. aug. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!