Szeretném valahogy megtudni hogy a számítógépem mennyit érhet mert szeretném eladni, viszont semmit se konyítok hozzá és nem tudom mi lenne az ideális ára. Hogyan lehetne ezt megtudni?
A megoldás annyira komplikált, hogy csak atomfizikusok képesek rájönni több éves csapatmunkával:
Megnézed az interneten mások mennyiért adnak pont olyan vagy nagyon hasonló konfigot.
(Nem egyet, többet kell megnézni!)
igen arra már gondoltam csakhogy semmit se tudok az én gépemről mert mint az írtam is nem értek hozzá!!
nem kell itt flegmázni egy szaros kérdést tettem fel erre jönnek azzal hogy jajj nagyon komoly csapatmunka....
Első körben tudd meg mi van a gépedben. vagy előveszed ha megőrizted a papírokat, vagy az egyszerűbb utat követed.
Start menü és a keresőbe beírod, hogy dxdiag majd enter. Itt kiírja nagyjából a géped adatait. Vagy leszeded az Everest home programot és ott meg lehet nézni a hardwerek nevét típusát stb. Ha ezeket az információkat megszerezted tedd amit az előző válaszoló írt-->nézz szét neten mások mennyiért árulják.
"igen arra már gondoltam csakhogy semmit se tudok az én gépemről mert mint az írtam is nem értek hozzá!! "
Nem tudtam hogy nem tudsz róla semmit?
Én csak azt láttam hogy nem írtál róla semmit!
De én sem tudok semmit a gépedről, úgyhogy nem tudom mennyit érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!