Milyen fejhallgatót vegyek? (ami nem megy gyorsan tönkre)
Figyelt kérdés
Soha nem volt drága fülesem, de fél évente újat kell venni. Zene hallgatáshoz, skype-hoz használom többnyire. A 3-5 ezer forintos kategória, genius és társai! Pár hónap, és az egyik oldal rendszerint elnémul, kábelszakadás. Más is így van a ezzel? Ha drágábbat veszek, akkor tovább bírja a kábel. A hang minőségével egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve.2015. júl. 31. 13:09
1/3 anonim válasza:
Maxell retro dj-t ajánlom, nekem évek óta megvan és nincs baja.
2/3 anonim válasza:
Én is félévente cseréltem a 3-5000es headseteket és meguntam. Vettem két éve egy Sennheiser's PC 310et azóta az van. Nagyon jó, mikrofon zajszurese tökéletes, mély hangok szépen szólnak. Megéri az árát
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ, a véleményeket olvasva jónak tűnik mindkettő. Olyat szeretnék, amiben sok a basszus!:)
2015. aug. 1. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!