Xbox 360 régi flash?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég kaptam egy xbox 360 konzolt,aminek elég régen volt ki flashelve a meghajtója,talán 2008-9-ben.A napokban kaptam hozzá egy Call of duty Modern Warfare 3-at ami nem akart futni metz kérte a dashboard frissítést. Meg is tettem,de az internethez nem volt a gép csatlakoztatva,ezután beraktam egy írott játékt és simán vitte.A kérdésem az lenne, hogy ha rádugom a gépet a netkábelre,és lefrissiten a dasht,valamint veszek egy live előfizetést,akkor kivághatnak? Mert ha jól tudom,ha dasht frissitek ugrik a flash. Előre is köszönönom a válaszokat.2015. júl. 30. 10:56
1/1 anonim válasza:
igen, ugrik a flash. live-ről pedig bannolni fognak. a system link-el próbálkozz, ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!