Asztali számítógép egyáltalán nem kapcsol be! Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Ventik nem pörögnek fel. Zöld led aktív és usb-s eszközök is aktívak ha áramot adok a gépnek de nem kapcsolbe képet nem ad . Maga a vas egy Intel Core 2 E8400 CPU 3.0 GHz , 3 GB DDR2 ram , AMD 3850 PCI-e 512 MB (256Bbit) 32 GB SSD 500 GB HDD ! Lapos ellemmel kapcsolatban volt idő és dátum elcsuszás . Napi szinten ment a gép semmi hibával este kikapcsoltam , reggel mikor be akartam kapcsolni már semmi ! !
Válaszokat köszönöm
2015. júl. 29. 18:34
1/3 anonim válasza:
kapcsold ki, mozgasd meg a kábeleket, video kártyát, meg mindent. tápot stb.
próba.
bios nem sípol?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem sipol !
2015. júl. 29. 20:46
3/3 anonim válasza:
Talán túláram áldozata lett a gép..? Én gépemnél is így volt kb. 1 hete, ki kellett venni a cmos elemet, és visszarakni. habár nekem világítani se világított. Esetleg kontakthiba is lehet. Szóval nincs síp, nincs kép... Másik videokarival vagy táppal próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!