Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valamelyik éjjellátó kamerát...

Valamelyik éjjellátó kamerát rátudnám rakni valamelyik állványra?

Figyelt kérdés

Állvány: [link]

Kamera: [link]

Vagy, ha nem, akkor tudtok mondani olyan kamerát vagy állványt, esetleg mindkettőt, amire rátudom rakni?!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. júl. 28. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de az elképzelést nem értem. Biztonsági kamerát akarsz fotós állványra szerelni? Mire szeretnéd használni?
2015. júl. 29. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Van egy lakótársam, aki alvajáró, de ő azt állítja, hogy nem az, és nem hiszi el, mert régen nem volt az.

Ezt szeretném felvenni.

Egy kamerát szeretnék beállítani a sarokba mikor elaludt, mert a szekrény mögött biztos, hogy nem veszi észre.

Mert nem menne bele abba, hogy én lekamerázzam, mert nem szereti, ha videóra veszik. :D

Egyébként rendes ember, sokat szórakozunk, de ezt nem hiszi el nekem.

A falra azért nem szerelném fel, mert ott észrevenné, és tovább is tartan leszerelni, itt pedig csak odatudom tenni észrevétlenül.

Megtudnám még sok mindenre is hasznosítani ezt az éjjellátó kamerát. :D

2015. júl. 29. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Az éjjellátó kamera tulajdonképpen teljes mértékben ugyanaz mint ami a telefonodban van mindössze van mellette egy úgynevezett infra reflektor, ami olyan hullámhosszon világít hogy az ember szeme nem érzékeli csak a kamera..

Viszont biztonsági kamerát nem tudsz fényképész álványra szerelni normális körülmények között, és nem tudom hogy használnád ugyebár, mert nem simán beleteszünk egy SD kártyát és veszi...

2015. júl. 29. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Gépre rálehet kötni, úgy tudom.

És nincs olyan kamera, amit rátudnék tenni egy állványra?

Mert ez esetben soha nem fogja elhinni nekem, hogy alvajáró. :D

Asztalra feltudnám állítani valamelyik kamerát?

Mert, akkor tudnék neki állványt csinálni.

2015. júl. 30. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!