Valamelyik éjjellátó kamerát rátudnám rakni valamelyik állványra?
Állvány: [link]
Kamera: [link]
Vagy, ha nem, akkor tudtok mondani olyan kamerát vagy állványt, esetleg mindkettőt, amire rátudom rakni?!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Van egy lakótársam, aki alvajáró, de ő azt állítja, hogy nem az, és nem hiszi el, mert régen nem volt az.
Ezt szeretném felvenni.
Egy kamerát szeretnék beállítani a sarokba mikor elaludt, mert a szekrény mögött biztos, hogy nem veszi észre.
Mert nem menne bele abba, hogy én lekamerázzam, mert nem szereti, ha videóra veszik. :D
Egyébként rendes ember, sokat szórakozunk, de ezt nem hiszi el nekem.
A falra azért nem szerelném fel, mert ott észrevenné, és tovább is tartan leszerelni, itt pedig csak odatudom tenni észrevétlenül.
Megtudnám még sok mindenre is hasznosítani ezt az éjjellátó kamerát. :D
Az éjjellátó kamera tulajdonképpen teljes mértékben ugyanaz mint ami a telefonodban van mindössze van mellette egy úgynevezett infra reflektor, ami olyan hullámhosszon világít hogy az ember szeme nem érzékeli csak a kamera..
Viszont biztonsági kamerát nem tudsz fényképész álványra szerelni normális körülmények között, és nem tudom hogy használnád ugyebár, mert nem simán beleteszünk egy SD kártyát és veszi...
Gépre rálehet kötni, úgy tudom.
És nincs olyan kamera, amit rátudnék tenni egy állványra?
Mert ez esetben soha nem fogja elhinni nekem, hogy alvajáró. :D
Asztalra feltudnám állítani valamelyik kamerát?
Mert, akkor tudnék neki állványt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!