Most meg mi baja van?
Figyelt kérdés
Megkaptam a testvérem LG dvd-lejátszóját. Össze lett kötve a Tv-vel, minden jó volt.
Édesapám kitalálta, hogy nekem kell egy dekóder, hogy tudjak tv-t nézni. Összekevert minden kábelt, míg végül csak sikerült maradandót alkotnia. Dekóder szépen működik, hanem a dvd lejátszóval valami gond van. Bedugom a kábeleket a helyükre, átváltom a csatornát, és kapok egy kék képernyőt. Miért?
Egyátalán nem érzékelik egymást, lejátszó is kiírja, hogy: AU X. (Pedig van benne dvd)
A lejátszó bekapcsolásának pillanatában egy tizedmásodpercre felugrik az LG jel, és visszajön a kékség.
Kérdem én, mit lehet ezzel csinálni?
2015. júl. 27. 13:37
1/1 A kérdező kommentje:
Elnézést, már megoldottam.
A lejátszó a rádióra volt állítva, és át kellett kapcsolni csak a dvd feliratú gombbal.
2015. júl. 27. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!