Szerintetek milyen ez a hangfal rendszer?
Hangtechnikával foglalkozom ez a szakmám is,a jelenlegi rendszerem azért egy jópár fokkal komolyabb Electro Voice, de most szeretném ki bővíteni egy kicsit hogy a kisebb rendezvényekre ne keljen az 60-70 kilós hangfalakat cipelni, ráadásul teljesen feleslegesen, mivel ki sem tudom ilyen esetekben használni a teljes teljesítményüket. Hallottam már elég sokat a Reflex típusú hangfalakról és elég pozitív véleményeket olvastam mindenhol róluk, személyesen még ugyan nem volt lehetőségem dolgozni velük, de ahogy hallani elméletileg nagyon erős, terhelhető és nagy hangnyomással rendelkező darabok. Össze állítottam egy hangfal rendszert Reflexből és az eredeti veboldalon talált Castone végfokból amiről személyesen is tudom hogy elég meg bízható :) Szerintetek milyenek ezek a hangfalak? tényleg olyan nagy hangnyomással rendelkeznek ahogyan azt hallani róluk? és kb mekkora rendezvényen állnák meg a helyüket?
2x Reflex r 150
2x Reflex r 400
1x Castone CPA-600 BV
1X Castone CPA-1200 B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!