A PS2-vel van a hiba vagy a játékkal?
Figyelt kérdés
Vettem egy játékot viszonylag drágán, a Dragon ball z budokai tenkaichi 3-at. Nos ezzel játszottam úgy kb. 2 órát. Ez kb. 2 alkalom. Ma, hogy kivettem a gépből észrevettem, hogy egy nagy szabályos kör alakú karcolás van rajta. Ez mitől lehet? Más játéknál nem csinálta ezt eddig. Lehet valamit tenni ellene? Ja és nem mozgattam játék közbe a gépet, max annyit, hogy rátartottam miközben beleraktam a memóriakártyát.2015. júl. 23. 17:20
1/5 Bulibáró. válasza:
Hali! Valszeg az olvasó fej ment tönkre. Azt olcsón ki tudod cserélni :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez nagyon jó hír, mert pont most vettem a gépet :)
De miért csak egy játékkal csinálta? Azt ki lehet valahogy deríteni?
2015. júl. 23. 22:11
3/5 Bulibáró. válasza:
Az a játék volt az utolsó amivel játszottál és pont közben ment tönkre :/ addig ne tegyél bele semmilyen játékot amég nem derítetted ki hogy pontosan mi lehet a probléma. Szerintem olvasófej csere után jó is lesz:)
4/5 anonim válasza:
hát,nempont az olvasófej rosz,vagyis ujjat veszel bele is ez lesz
az olyan játékokba csinálja ezt ahol sokat kell töltögetni és folyton
nekem pl csak a gta-ba csinálta ezt semmi másba
az olvasofejem hibátlan minden betölt hamar
5/5 A kérdező kommentje:
És ez ellen lehet tenni valamit? Tényleg elég sokat töltöget a játék.
2015. júl. 24. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!