Nem küld aktiváló kódot a VIBER?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a VIBER-t egy ipad-re, megadom a telefonszámom aztán azt írja, hogy kapok egy kódot SMS-ben! De a kód az Istenért nem jön meg:( Mit lehetne tenni?2015. júl. 22. 15:20
1/2 anonim válasza:
Én is így jártam vele, egyáltalán nem küld azóta se. Viszont engem felhívtak az Egyesült Királyságból, és magától beírta a kódót. Neked nem? :(
2/2 Garda Gréta válasza:
sziasztok!Velem is ugyan ez történt,hogy nem kaptam Viber aktiváló kódot!:( Pedig jó telefon számot adtam meg!Már azt is próbáltam,hogy letöröltem és újra letelepítettem de nem sikerült!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!