Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem jó a wifi? Másnak...

Miért nem jó a wifi? Másnak tökéletesen működik nekem meg nem, se laptopon se telefonon . Miért lehet? (1 hete vagyok itt)

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 21. 10:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam de egyszer jó egyszer nem, most jelenleg működik de egy 10perce egyáltalán nem volt jó.
2015. júl. 21. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Hotelben, vagy saját, vagy micsoda?

Vagy rosszul van bekonfigolva, vagy bármi lehet.

Talán rossz a jelszó, vagy MAC cím szűréses, stb.

2015. júl. 21. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, unokatesóméknál vagyok. Nekik teljesen jól működik míg nekem nem, a jelszó tökéletes
2015. júl. 21. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz így távolból megmondani, de én két dologra gyanakszom:

-Aki beállította, az rakott be MAC cím szűrést, hogy ne nagyon tudják lopni a netet. A MAC cím alapvetően egy hardverhez kötött azonosító (persze ezzel is lehet trükközni).

-Be van kapcsolva a WPS nevű funkció, és ez okoz anomáliákat. Ki kell kapcsolni a router beállításaiban, és talán megoldódik a problémád.

2015. júl. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!