Mért nem töltődik a tabletem?
Figyelt kérdés
Ma felraktam a tabletemet többször is órákra de 1% ot se tölt
Ilyen jellegü hibája még sosem volt
Op3n dott
2015. júl. 20. 18:10
1/7 anonim válasza:
Micro usb, vagy más fajta? Próbáltál már más töltőt használni, vagy más konnektort? Újraindítás volt már?
2/7 A kérdező kommentje:
Micro usb
1x kikapcsoltam majd be
Használtam mas konnektort és másik töltőt is :/
2015. júl. 20. 18:39
3/7 A kérdező kommentje:
Gyari visszaálistással megjavulna?
Ha van mas megoldas akk nemakarom újratelepiteni mert sok jó játék van rajta de persze ha muszály....
2015. júl. 20. 18:40
4/7 anonim válasza:
"sok jó játék van rajta"
Micsoda világrengető problémák, aztamindenit! A google play még üzemel, tudsz róla? Egyébként sem érne semmit, inkább az usb csatlakozó halt be. Mondjuk noname vackoknál nem csoda...
5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen sötét vagy?-.-
Nyilván nemakarom ujra kezdeni
Garanciás megtudják csibálni?
2015. júl. 21. 10:47
6/7 anonim válasza:
Ha garanciás, akkor szervizben megcsinálják. Ha cseregaranciád is van akkor ki is cserélik. Az enyém nemrég bedöglött, vittem szervizbe (más baja volt) és 2 hét után szóltak, hogy menjek a vevőszolgálatra. Nem lehetett megcsinálni így kicserélték gond nélkül hasonló értékűre. Amúgy meg nem csak az 50ezres tablet a jó, kedves 4-es, ez is fél évig bírta, aztán az értéke nem több 15 ezernél, az előző meg 1 évig bírta, az meg 25 körül volt (mondjuk már olcsóbb, akkoriban még az elsők közt jött be).
7/7 A kérdező kommentje:
Most furcsa mód kikapcsoltam felraktam töltőre elmentem edzeni pár óra mulva hazajöttém és feltöltődött :)
2015. júl. 21. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!