Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket válasszam? (gamer...

Drake13 kérdése:

Melyiket válasszam? (gamer fejhallgatók)

Figyelt kérdés

3 fejhallgatóból szeretnék választani,amik megfelelők játékokhoz és mikrofonnal is rendelkeznek. 1. [link]

2. [link]

3. [link]

Mindegyikben látok sok lehetőséget,de vannak negatív tulajdonságai is ezeknek. Olvastam,hogy a Tiamat meg a Siberia 2db Jack-be végződik. Ez nem akkora baj,de ha van egy menő fejesem, akkor azt jó lenne,ha az iPademhez is tudnám használni. A Kraken Pro meg 1db-ba végződik csak arra azt írják,hogy egy idő után nyomja a fejet plusz izzad benne az ember füle. Szerintetek melyiket válasszam? Azoknak várom a válaszát, akik rendelkeznek a fent említett headsetekkel.

2015. júl. 20. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Mar ne haragudj de ezek nem menok... 2. Meg hogy ipadhoz neked minek mikrofonos fejes? Ugy sem lesz hozza jo tudtom szerint csak a 2 pines jack dugot tamogatja. Amugy meg ajanlatos kulon kulon meg venni. Ugy jobb minosegu fejest is tudnek irni.
2015. júl. 20. 14:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Faszát akartam írni,de nem voltam benne biztos,hogy engedi-e kiírni az oldal,szóval inkább menőt írtam. Nekem ez sokkal kényelmesebb lenne,ha a miki a headsettel együtt van. Az iPaden mostmár van 1-2 jó game amikhez nem rossz egy fejes se,mert a multi közbe nem árt a beszéd. De amúgy hallgatom a te meglátásodat,hogy milyen headset lenne megfelelő,de akkor külön mikrofont is linkelj kérlek.
2015. júl. 20. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
látom az overhype szarok kelendők... :D
2015. júl. 27. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Fikázás helyett valaki segítene is?
2015. júl. 31. 22:12
 5/10 anonim válasza:

Szerintem steelseries, mert az jó. De amúgy is hogy akarsz te mikrofonon beszélni bármelyikkel is tabon?

A tabnak van alapbol mikrofonja ha jól gondolom...

2015. aug. 3. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok: fejes: superlux hd681 evo [link]

Mikrofonnak kb bármilyen jó. Mert azoknak kb ugyan az a minőségjük ha nem pl egy 1000Ft-os és egy 100 ezreset nézünk. (kb csak mondtam valamit)

2015. aug. 3. 00:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként mikrofonnak ajánlatos azért nem túl drágát venni mert pár év után úgy is meghal... mivel bele megy a sok "nyál" mikor beszélsz :)
2015. aug. 3. 00:49
 8/10 ricsi15hun ***** válasza:
A gyk tele van idi*ta seg*fejekkel.... Akiknek soha sem volt razer termékük.. Razer kraken pro tökéletes.
2015. szept. 16. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom ha telefonhoz tablethez akarsz Headsetet venni akkor mindenképpen olyat kell választanod ami 1 jack bemenettel végződik,bár átalakítót lehet venni hozzá ha olyat veszel aminek a vége elágazik,én a Plantronics RIG Headsetet ajánlanám a Plantronics jó minőséget képvisel 1961-ben alakultak és Headsetekre szakosodtak,a RIG sok extra csatlakozót tartalmaz van vezetékbe épített mikrofon,nagy gameres mikrofonja ami nagyon jó minőségű a vezetékbe épített is a nagy mikrofont le lehet venni,és kompatibilis XBOX,PS,PC,OKOS TELEFON,stb.és ha mondjuk othon játszol a gépeden akkor jár még hozzá egy keverő is amihez egy időben tudod a telefonoddal és a számítógépeddel össze kötni a headsetet tudsz róla telefon hívást is fogadni játék közben is akár és nem egy nagy otromba headset,ám ha a háromból akarsz mindenképpen választani akkor a Razer Tiamatot mondanám,a SteelSeries is jó hangminőségben de nem egy tartós darab Árukereső.hu SteelSeries Siberia V2 esetében ha rá keresel sokan le is írják ezt nagy negatívum ként,a Razer Kraken mikrofonja nem mondható jó minőségűnek nem rossz de mondjuk a Plantronics RIG vagy amit én szeretnék venni Razer BlackkShark Expert 2.0-hoz képest nagyon pocsék persze ez a Headset [link] nem egy kategória az általad linkelt Headsetekkel a BlackShark Expert 2.0 a Razer egyik legjobb Headsetje a Tiamat mellet szóval ha Razer akkor vagy BlackShark vagy Tiamat 2.2 a BlackShark beszerzését én kb 6 hét múlva tervezem és azért mert amellett hogy java részt fém és emiatt nagyon masszív még a mikrofon is fém pálcához van rögzítve amit ezer módon tudsz variálni hogy jó szögben legyen a szádhoz mérten a BlackShark esetében egy nagyon jó minőségű mikrofonról beszélünk ami szintén levehető és valós Dolby hangzást kínál szerintem egy nagyon jó Headset nem csak kinézetre de hang minőség tekintetében és emellett egy tartós darab súlya az van 350 gramm 400 gramm ha jól emlékeszem ez csak maga a Headset a mikrofonnal+ a vezeték szóval mivel java részt fémből készült így ehez mérten a súlya is megvan de nem kell félni tőle mert marha kényelmes,bocs hogy sokat írtam erről a Headsetről de ha még nem vetted meg a linkekben szereplő Headsetek egyikét sem akkor pótold ki egy 10000-15000 FT al és vedd meg vagy a Razer BlackShark Expert 2.0-át vagy a Plantronics Rig Headsetet a Righez több kábel + keverő tartozik könnyű nem egy nagy vaskos darab mint a BlackShark viszont nagyon jó minőségi Headset, ez olcsóbb is de én ennek ellenére a BlackShark Expert 2.0-t veszem majd meg engem nem zavar a nagy fül tok és nagyon tettszik amiatt hogy szinte teljesen fém és a hangminősége is nagyon jó.
2016. jan. 17. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
még tudok ajánlani egyet [link] , nagyon jó zeneéhez, jó a mikrofonja,és játékra is kitűnően alkalmas, Razer headsetek közül a Razer BlackShark Expert 2.0 a legjobb, viszont az 45000 Ft ami már neked a fentebbi linkekben szereplő heasetekhez képest nem férne bele, Plantronics GameCom 788, Plantronics RIG 500 E, vagy ez a kicsi Razer headset a legfelső de adok egy linket, viszont ez a kicsi jobb mint az összes amiket te linkeltél, [link] bár ez fülbedugós de ha szereted ezeket is akkor ez a legjobb abban az árban amit te szeretnél, itt egy teszt is róla [link] én bizalmat szavaztam a Razer headseteknek, és azért mert náluk látom azt hogy nem akarnak leragadni egy helyen, nem az a éljuk hogy ugyan azt kiadják más típussal ellátva és a drágább headsetjeik is ugyan olyan minőségűek, a BlackShark Exper 2.0 az már egy igen jó headset a Razertől, és ez a kisi is nagyon jó, ami a hangzást illeti hangszórók,mikrofon ott is már azért egy sokkal jobb minőséget lehet észrevenni mint mondjuk egy SteelSeries 9H esetében ahol a mikrofon minősége nem sokkal jobb a siberia v2-v3-hoz képest, amit biztosan mondhatok a Plantronics, Audio-Technika,Sennheiser, és később majd talán a felkapottabb márkákból ami gamer fronton értendő a Razerben látom azt hogy mondjuk igen jó hangminőségű,és masszív headseteket lehet majd venni pár éven belül , a Kraken mikrofonja na az nem elég jó, pedig az is Razer, akárcsak a Tiamat, szóval ha Razer akkor az a kettő amit én írtam eddig az a kettő a legjobb a szó minden értelmében.
2016. aug. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!