Melyiket válasszam? (gamer fejhallgatók)
3 fejhallgatóból szeretnék választani,amik megfelelők játékokhoz és mikrofonnal is rendelkeznek. 1. [link]
2. [link]
3. [link]
Mindegyikben látok sok lehetőséget,de vannak negatív tulajdonságai is ezeknek. Olvastam,hogy a Tiamat meg a Siberia 2db Jack-be végződik. Ez nem akkora baj,de ha van egy menő fejesem, akkor azt jó lenne,ha az iPademhez is tudnám használni. A Kraken Pro meg 1db-ba végződik csak arra azt írják,hogy egy idő után nyomja a fejet plusz izzad benne az ember füle. Szerintetek melyiket válasszam? Azoknak várom a válaszát, akik rendelkeznek a fent említett headsetekkel.
Szerintem steelseries, mert az jó. De amúgy is hogy akarsz te mikrofonon beszélni bármelyikkel is tabon?
A tabnak van alapbol mikrofonja ha jól gondolom...
1. vagyok: fejes: superlux hd681 evo [link]
Mikrofonnak kb bármilyen jó. Mert azoknak kb ugyan az a minőségjük ha nem pl egy 1000Ft-os és egy 100 ezreset nézünk. (kb csak mondtam valamit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!