Gary84 kérdése:
Van egy LG32CS460 lcd tv-m és régóta szeretném fejhallgatóval használni (éjszakai xbox-ozás miatt ), de nem sikerült, mert nincs rajta bemenet. Tudna vki segíteni? Belinkelem a tv-m hátoldalát, ahol látszanak a bemenetek.
2015. júl. 20. 09:58
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
ilyet kell venned:
és a pirosat a jobb oldali pirosba
a feketét a mellette lévő fehérbe dugd
(alattuk ott az 'audio" felirat
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2015. júl. 20. 10:14
4/8 A kérdező kommentje:
Tesco-ban árulnak ilyesmit?
2015. júl. 20. 10:14
6/8 A kérdező kommentje:
És ha rákötöm így a fejhallgatót,a tv hangszórója is szólni fog?Ha igen és leveszem a hangot,akkor a fejhallgatón is leveszem?Bocs,de nem vagyok egy nagy guru az ilyenekben.
2015. júl. 20. 22:59
7/8 A kérdező kommentje:
Volt egy rca-rca átvezető kábelem,azt rákötöttem a tv-re és a hifire,de nem adott hangot.Ha scart bemenetre kötöttem és átraktam a scartot outputra akkor a tv adás szólt a hifin,de ha átkapcsoltam hdmi-re,az xbox menüje alatt is a tv adás szólt a hifin.Ilyenkor mi van?
2015. júl. 25. 12:11
8/8 BadOomen válasza:
A gond az,hogy ezen a tv-n a piros-fehér RCA csak bemenet ezért nem szólt a hifin, ha megveszed ezt a kábelt akkor a fejhallgató sem fog szólni rajta ugyanúgy mint a hifin..
Én is ezzel küzdöm, én a 2.1 hangfalrendszert szeretném rákötni ugyanilyen tv-re, de sehogy nem jön össze...a megoldás engem is érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!