Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Betörött az Amazon Kindle...

Betörött az Amazon Kindle 4-em monitorja. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Media Martkba vettem, viszont betörött a képernyője, és nem hajlandóak cserélni, mert hogy én törtem el. (Egy 2 cm vastag matekkönyvbe tettem direkt, na mindegy...) Sok fórumon olvastam, hogy az Amazon küldött újat ingyen. Ez lehetséges lenne esetleg nálam is? Vagy ha nem, akkor tudnátok ajánlani egy szervizet, ami nem 20 000 Ft-ért javítja csak meg? Vagy ha ilyen opció sincs, akkor alkatrésznek mennyit érne kb? :C

2015. júl. 14. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mármint mit olvastál, hogy az Amazon akkor cseréli, ha a tulaj hibájából tört be (mint nálad), vagy ha szállítás közben?

Elég valószínűtlennek tűnik, hogy a tulaj beveri és cserélik neki, hacsak nem kötött rá biztosítást vásárláskor, de az totál más tészta.

A költségek miatt ne aggódj nem fogja megérni cserélni olyan drágán javítják.

2015. júl. 14. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom elképzelni egy egy két centi vastag könyvbe csakúgy betörik. Olvastam már, hogy volt valakinek észrevehetetlen hajszálrepedése és továbbtörött, ezért cserélték. :\
2015. júl. 15. 02:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Na várjunk tisztázzuk:

- Amikor megvetted, akkor be volt törve?

- Ha jól sejtem nem.

- Amikor beraktad a táskádba tok nélkül (a matek könyvet használva), akkor be volt törve?

- Ha jól sejtem nem.

- Amikor elővetted a táskából már be volt törve?

- Ha jól sejtem igen.

Ennyi!

Nincs itt misztikus hajszálrepedések, ennek nem üveg a felülete, ami feszültségre pattan be, hanem komoly erőbehatás kell. A matek könyv pedig hiába 2cm vastag nem biztonságos tárolásra alkalmas. Nem véletlen tokban tartja az ember, nem pedig matekfüzetben, ezt így nem lehet tárolni és szállítani. Meggondolatlan voltál és most megfizeted az árát. Legközelebb nem sajnálod a több tízezres gépre a 1500Ft-os tokot.

2015. júl. 15. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyrészt egy tok nem 1500. (Kivéve a neten, de akkor még nem tudtunk rendelni PayPal hiányában) Másrészt egy kis hajszálrepedést nem lehet észrevenni (és azért hoztam fel, mert másnak már volt és az törött tovább) és nem matekfüzet volt, hanem keményfedeles KÖNYV. A használati útmutatóba le volt írva, hogy ha nincs tok, akkor rakjam be valami kemény cuccba, könyvbe, hogy ne törjön el. Kioktatás thx no...
2015. júl. 15. 21:16
 5/6 maty02 ***** válasza:
Bemész tescoba és tényleg 1500 ft egy tok.
2015. júl. 15. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Továbbra se hiszem, hogy ha használat közben beszakad a kijelző azt bárki bárhol cserélné.

Ilyen jellegű cserét két esetben tudok elképzelni:

1, Kötsz biztosítást (ez nyugaton megszokott, hogy vásárlás mellett ezt is felajánlják opciónak)

2, Ha kiszállítás után veszel észre bajt és akkor jelzed.

Nekem ez utóbbi egyébként meg volt, szóval saját tapasztalatból beszélek. Kézhezvétel napján jeleztem a gondot, fényképek küldtem a kijelző hibáról és valóban cserélték.

Ha te tényleg úgy hiszed, hogy hülyeségeket írok, akkor hurrá legyél boldog, mert akkor cserélik neked ingyen. Csak erről még győzd meg a MM és az Amazont, mert ők még lehet nem tudnak róla. :)

2015. júl. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!