Konzolgeneráció időtállósága?
Sziasztok
Ti hány évet adtok a mostani generációnak(Mostantól kérdezem és nem a megjelenéstől)
Várható ezekből frissített verziók mint az Xbox360/PS3-ból?
Talán cserélhető perifériákat is láthatunk belőllük?Vagy az nem lenne nyereséges a Konzolgyártóknak?
Ti örültök a 360 játékok futtatását One-on?
Ha tehetnétek a konzoljaitokat elcserélnétek a konkurenciájéra?Vagy esetleg megbántátok a vásárlást?Ha lehet akkor elárulnátok miért?
Elnézést lehet volt már de sajnos nem igen találtam rendes válaszokat
Előre is köszönöm mindenkinek.
1.,Minden konzolt kb.10 évre terveznek a gyártócégek.Aztán adják ki az újat.
2.,Frissített változatok várhatóak nagyon is,folyamatosan azon vannak hogy csökkentsék a méreteket és a fogyasztást.
3.Cserélhető perifériákról nem beszélhetünk konzolnál,mivel nem pc,a merevlemezet cserélheted benne mást nem.
4.,Igen a visszafele kompatibilitás egy nagyszerű dolog.
5., Nem cserélném mondjuk playstationt xboxra,nagy ostobaság lenne.Főleg mert ps számomra etalon.
Azthiszem az összes kérdést megválaszoltam.
Kb. 10 év, az összes Sony és Microsoft konzol kb. eddig szolgált.
Biztos hogy lesznek frissített verziók. Jelenleg is vannak hibák illetve még ki fognak bukni amiket előbb utóbb javítani kell.
Biztos hogy nem lesz cserélhető hardver. A konzolban a kompatibilitás a pláne. Azaz egy célhardverra fejlesztik a játékot, így kevésbé hardverigényesebb az egész. Ha cserélgetni lehetne a hardvert akkor beleesne a PC csapdájába. (ezért van hogy a konzol viszonylag kis hardverból is képes elég komoly grafikai teljesítményt létrehozni)
Az hogy a One képes a 360-as játékokat futtatni egy elég nagy bravúr, ugyanis a 360 Power PC-s alap, a One pedig AMD. Engem nem nagyon érint mert PC-s vagyok, de ez a bejelentés elég nagyot szólt az E3-on.
Mint fentebb is említettem PC-s vagyok, de ha a konzolok közül kellene választanom akkor XBOX. Jobban tetszenek az exkluzívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!