Létezik ilyen hangszóró?

Figyelt kérdés
Mostanában nézegettem a hordozható hangszórókat, és ahogy észrevettem, kétféle létezik: Vagy akkumulátora van és arról működik, vagy pedig csak hálózatról működtethető. A kérdésem az lenne, hogy létezik ezek kombinációja? Hogy alapvetően hálózatról megy, de felkaphatom és elvihetem, így akkor akkumulátorról működik. (Az akkusokat tudnám így használni, de akkor jelentősen csökkenne az élettartamuk, és a hatékonyságuk) Olyasmire gondolok mint a vezeték nélküli vonalas telefonok. Létezik ilyen?

2015. júl. 13. 11:20
 1/4 Szamócaszerelő válasza:
Rádugod a töltőt és már is hálózatról megy:)
2015. júl. 13. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor csökken az akku hatékonysága és élettartama
2015. júl. 13. 12:24
 3/4 Joshep777 válasza:
Szerintem Bluetooth hangszóró amire te gondolsz. Rá csatlakozol a telefonoddal Bluetooth keresztül elinitod a zenét és megy a hangszórón a zene. Csak felkell tölteni es ilyen 3-4 órát is kitart valamelyik.
2015. júl. 13. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok, mármint, persze az is egy funkció, de nem az a lényeg itt.
2015. júl. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!